Logo Peel en Maas
Ontwerp wijzigingsplan ‘Wijzigingsplan 4 Siberië’, Peel en Maas

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat op grond van de artikelen 3.1, 3.6 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerp wijzigingsplan “Wijzigingsplan 4 Siberië” ter inzage ligt.

Inhoud ontwerp wijzigingsplan

Het ontwerp wijzigingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het betreffende plangebied. Het plangebied ligt in de projectvestiging glastuinbouw Siberië ter hoogte van de voormalige locatie Siberië 4. Het ontwerp wijzigingsplan maakt de vestiging van glastuinbouw ter plaatse mogelijk. De vigerende bestemming is namelijk Agrarisch bouwblok en Bedrijf (beide gedeeltelijk). Omdat glastuinbouw ter plaatse van het plangebied niet past in het vigerende bestemmingsplan “Projectvestiging glastuinbouw Siberië”, is een wijzigingsplan noodzakelijk om glastuinbouw ter plaatse mogelijk te maken.

Termijn van inzage.

Het ontwerp wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen in het gemeentehuis, met ingang van donderdag 19 september 2013 tot en met woensdag 30 oktober 2013 voor eenieder ter inzage tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags na (telefonische) afspraak.

Inzien ontwerp bestemmingsplan.

Een papieren versie van het ontwerp wijzigingsplan ligt in het gemeentehuis, bij de publieksbalie, ter inzage.

Indienen zienswijze.

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met de behandelend ambtenaar, de heer W. Vermeulen, bereikbaar via 077 306 66 66.

Vragen.

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer W. Vermeulen of één van de andere medewerkers van team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer (077) 306 66 66.

Panningen, 18 september 2013.

Naar boven