Logo Rotterdam
Kennisgeving onherroepelijkheid bestemmingsplan ‘Bramanteplein e.o.’, Rotterdam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam maken het volgende bekend.

Op 14 februari 2013 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan “Bramanteplein e.o.” vastgesteld.

Tegen deze vaststelling zijn beroepen ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Deze heeft enkele van de beroepen gedeeltelijk gegrond verklaard.

Door de uitspraak van 14 augustus 2013 is een deel van het bestemmingsplan “Bramanteplein e.o.” vernietigd. Dit betreft een strook van 1,5 meter breed aan de noordzijde van het bouwvlak met de bestemming “Gemengd”. Uit deze uitspraak volgt dat in eerdergenoemde strook van 1,5 meter aan de noordzijde van het als “Gemengd” bestemde vlak geen bebouwing mag plaatsvinden.

Het bestemmingsplan “Bramanteplein e.o.” (NL.IMRO.0599.BP2012Bramantepln-oh01 ) is, op 14 augustus 2013, in deze gewijzigde vorm onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan “Bramanteplein e.o.” en de daarbij behorende uitspraak van de Afdeling rechtspraak van de Raad van State (uitspraak 201303560/1/R6) kunnen worden ingezien via de gemeentelijke website http://www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen en via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Tegen de onherroepelijkheid van het nieuwe bestemmingsplan is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Rotterdam, 18 september 2013

Burgemeester en wethouders voornoemd, Namens dezen: R. Voskuilen, Clusterdirecteur Stadsontwikkeling

Naar boven