Logo Dalfsen
Verleende omgevingsvergunning Westeinde 61 en beschikking hogere grenswaarden Wgh, Dalfsen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan een omgevingsvergunning is verleend met toepassing van de artikelen 2.1, 2.2., 2.10 en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor het verbouwen van de bestaande boerderij en het uitbreiden daarvan op de locatie Westeinde 61 in Dalfsen.

Hogere grenswaarden

Omdat de geluidsbelasting van de woning aan Westeinde 61 boven de voorkeursgrenswaarde van het wegverkeerslawaai ligt, zijn er hogere grenswaarden nodig als bedoeld in de Wet geluidhinder. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 11 september 2013 de hogere grenswaarden vastgesteld.

De ontwerpbesluiten hebben 6 weken voor iedereen ter inzage gelegen, binnen deze periode zijn geen zienswijzen ingediend.

U kunt de verleende omgevingsvergunning en de beschikking hogere grenswaarde Wet geluidhinder van 19 september 2013 tot en met 31 oktober 2013 inzien bij het loket van de afdeling milieu en Bouwen in het gemeentehuis van Dalfsen en via de website www.dalfsen.nl. De verleende omgevingsvergunning kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.OmBDlfsWesteinde61-vs01.

De bestanden van de verleende omgevingsvergunning zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Instellen beroep

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen beroep instellen bij de Rechtbank Overijssel locatie Zwolle, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking.

Indien onverwijlde spoed en de betrokken belangen dat eisen kan degene die beroep instelt, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank schriftelijk verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet een afschrift van het beroepschrift worden meegestuurd. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 18 september 2013

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

Naar boven