Logo Boxmeer
Ontwerpbestemmingsplan Kerkstraat zuid 22A Oeffelt, Boxmeer

OPENBARE BEKENDMAKING

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan:

‘Kerkstraat-zuid 22A’

Het ontwerpbestemmingsplan, dat voorziet in de bouw van een woning aan de Kerkstraat-zuid 22A in Oeffelt, ligt met ingang van 18 september 2013 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via: www.boxmeer.nl onder actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl .

Tot en met 29 oktober 2013 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Wijziging Welstandsnota.

Ten behoeve van de beoordeling van het bouwplan aan redelijke eisen van welstand zal de Welstandsnota gewijzigd worden. De beoogde wijziging ligt in het kader van de inspraak eveneens met ingang van 18 september 2013 gedurende zes weken ter inzage. Tot en met 29 oktober 2013 kan eenieder schriftelijk en mondeling inspraakreacties naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen en of inspraakreacties, vragen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, de heer T. Franssen.

Naar boven