Logo Boxmeer
Ontwerpbestemmingsplan herontwikkeling Boerenbond Overloon, Boxmeer

OPENBARE BEKENDMAKING

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan:

‘Herontwikkeling Boerenbond Overloon’

Het ontwerpbestemmingsplan, dat voorziet in de herontwikkeling van het Boerenbond terrein aan de Baansestraat te Overloon waarbij de bestaande (bedrijfs-)bebouwing wordt gesloopt ten behoeve van de bouw van woningen en een medisch centrum, ligt met ingang van 18 september 2013 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via: www.boxmeer.nl onder actueel/bekendmakingen/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens wordt de Welstandsnota voor het betreffende gebied aangepast. De betreffende stukken liggen eveneens in het gemeentehuis ter inzage en zijn ook te raadplegen op www.boxmeer.nl

Tot en met 29 oktober 2013 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, vragen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, de heer H. Verberk.

Naar boven