Logo Zaanstad
Ontwerp MER – beoordelingsbesluit, Zaanstad

Het College van Burgemeester en Wethouders van Zaanstad maken op grond van artikel 7.17 van de wet Milieubeheer het volgende bekend:

Ontwerp MER – beoordelingsbesluit

Het college van Burgemeester en Wethouders van Zaanstad heeft op grond van artikel 7.17 Wet milieubeheer besloten dat bij de voorbereiding van de omgevingsvergunning voor het project ‘Vernieuwen van de Wilhelminabrug’ geen milieueffectrapport (MER) hoeft te worden gemaakt, omdat zich geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu voordoen die noodzaken tot het opstellen van een milieueffectrapport. Dit besluit is genomen aan de hand van de in bijlage III bij de EU-richtlijn milieueffectbeoordeling aangegeven omstandigheden, die betrekking hebben op de kenmerken van het project, de plaats waar het project wordt verricht en de kenmerken van het potentiële effect van het project.

Ter inzage

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit ligt vanaf 19 september 2013 voor 6 weken voor een ieder ter inzage tijdens de openingstijden bij de balie Klantcontact Vergunningen in het stadhuis, Stadhuisplein 100, Zaandam. Het besluit is ook in te zien via de bekendmakingen op www.zaanstad.nl.

Zienswijzen

Tegen het m.e.r.-beoordelingsbesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk, omdat het een voorbereidingsbeslissing is in de zin van artikel 6:3 Algemene wet bestuursrecht. Belanghebbenden kunnen bezwaren tegen dit besluit kenbaar maken in het kader van de procedure omgevingsvergunning voor het project vernieuwen Wilhelminasluis, O20130318.

Naar boven