Logo Haaren
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Hooghoutseweg 11, Biezenmortel’, Haaren

Haaren

  • Kadastrale percelen Haaren, sectie G nummers 1103, 1104, 1105 en 1109 (allen gedeeltelijk).

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 19 september 2013 gedurende zes weken (t/m woensdag 30 oktober 2013) het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, partiële herziening Hooghoutseweg 11, Biezenmortel” van de gemeente Haaren voor iedereen ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de sanering van een intensieve veehouderij, waarbij de bedrijfswoning een woonbestemming krijgt en op het perceel de realisatie van een nieuwe ruimte-voor-ruimtewoning mogelijk wordt.

De voorgenomen ontwikkeling past niet binnen het geldende bestemmingsplan. Daarom is een partiële herziening van het bestemmingsplan nodig.

Het plangebied ligt aan Hooghoutseweg 11, waarvan het huidige agrarisch bouwvlak de grens vormt.

De stukken zijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis in Haaren in te zien bij de balie van afdeling Gemeentewinkel. Om deze documenten in te zien moet u een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar (0411- 62 72 82). Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op “Wonen en omgeving” en vervolgens op “ruimtelijke projecten” en daarna op “ruimtelijke plannen”. Nu kunt u naar de link “Buitengebied, Hooghoutseweg 11, Biezenmortel”.

Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u het plan vinden via het planidentificatienummer.

Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BP1300PHBGHHWG11BM-ON01.

Indienen zienswijzen

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen maakt u een afspraak via telefoonnummer (0411) – 62 72 82. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

(Dit is tevens een kennisgeving op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit Ruimtelijke Ordening)

Haaren, 18 september 2013.

Naar boven