Logo Son en Breugel
Voorbereidingsbesluit ‘Ekkersrijt; Hertontwikkeling Betonsonterrein’, Son en Breugel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 29 augustus 2013 heeft verklaard, dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid voor een deel van het perceel Ekkersrijt 3301 te Son en Breugel. Het betreffende gebied is aangegeven op de bij bovengenoemd besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte situatietekening. Het voorbereidingsbesluit is op 30 augustus 2013 in werking getreden.

Het besluit ligt vanaf 19 september 2013 gedurende de openingstijden ter inzage bij de afdeling Dienstverlening Publiek van het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Son en Breugel. Eveneens is het voorbereidingsbesluit raadpleegbaar via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente www.sonenbreugel.nl .

Tegen dit besluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht in combinatie met de bijlage behorende bij deze Wet geen bezwaar of beroep mogelijk.

Naar boven