Logo Assen
Ontwerpomgevingsvergunning inclusief afwijkingsbesluit ‘De Driesprong’, Assen

Het ontwerp afwijkingsbesluit De Driesprong op basis van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ligt overeenkomstig artikel 3.10 van de Wabo vanaf 13 september 2013 gedurende een termijn van zes weken ter inzage.

Inhoud en begrenzing

Het betreft een bouwplan van VGPO Noordoost Nederland voor de Martin Luther Kingweg 46. Het verbouwen van een schoolgebouw. Deze wijkt af van bestemmingsplan.

Ontheffing Wet geluidhinder

Voor de school is een hogere grenswaarde aangevraagd. De school geldt als geluidsgevoelige bestemming waarvoor een voorkeurswaarde van 48 dB geldt voor de gevelbelasting. In dit geval is er als gevolg van het wegverkeer op de Mahatma Gandhiweg een gevelwaarde van 52 dB. Het ontwerpbesluit hogere waarde ligt ook ter inzage.

Ter inzage

U kunt het bestemmingsplan tijdens werkdagen inzien bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Ook kunt het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.assen.nl .

Uw zienswijze

Gedurende de genoemde periode kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 30018, 9400 RA Assen. Na deze termijn nemen B&W een definitief besluit op deze aanvraag.

Naar boven