Logo Beesel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Natuurcompensatie Drakenrijk’, Beesel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken op grond van artikel 3.8 bekend, dat met ingang van 19 september 2013 in het gemeentehuis van Beesel bij de Klantenbalie en de afdeling Grondgebied gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan “Natuurcompensatie Drakenrijk”. Het gaat om de kadastrale percelen gemeente Beesel, sectie M. nrs. 83 en 84, tevens het plangebied. Het bestemmingsplan maakt natuurontwikkeling en de instandhouding er van mogelijk.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal raadplegen via de website www.beesel.nl>inwoners>bouwen en wonen>bestemmingsplannen> ter inzage liggende bestemmingsplannen. Het plan is eveneens in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK te Reuver. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer R. Geerards van de afdeling Grondgebied, via tel. 077-4749292.

Beesel, 2 september 2013

Burgemeester en wethouders van Beesel, R.R.M. Halffman, secretaris

T.P. Dassen-Housen, burgemeester

Naar boven