Logo Sliedrecht
Omgevingsvergunning Hugo de Grootstraat 7 (nieuw adres: A. Volkersingel 8), Sliedrecht

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij een omgevingsvergunning verlenen voor het oprichten van een woning en erfafscheiding aan de Hugo de Grootstraat 7 (nieuw adres: A. Volkersingel 8). Voor het project is naast de activiteit bouwen ook de activiteit planologische afwijking op grond van 2.12, eerste lid, onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van toepassing.

Stukken ter inzage

In verband hiermee ligt de omgevingsvergunning, met de daarop betrekking hebbende stukken zes weken, dus vanaf vrijdag 13 september 2013 tot en met 24 oktober 2013 ter inzage, in het gemeentekantoor, Industrieweg 11.

U kunt het ontwerpbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl . Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het projectbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het projectbesluit in te typen of te zoomen op de kaart. Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl , via: Plannen en projecten -> Ruimtelijke Plannen -> Omgevingsvergunningen.

Beroepsmogelijkheid

Belanghebbenden kunnen tegen het besluit binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Voorlopige voorziening

Na indiening van een beroepschrift bestaat de mogelijkheid een voorlopige voorziening aan te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50951, 3007BM Rotterdam. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd binnen voornoemde termijn van zes weken treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Nadere informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, team VROM, telefoon (0184) 495 956.

Naar boven