Logo Cuijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Cuijk’, Cuijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Bedrijventerrein Cuijk” en de daarop betrekking hebbende stukken vanaf 11 september 2013 zes weken voor zienswijzen ter inzage worden gelegd.

Het plan is opgesteld in het kader van het actualiseringsprogramma gemeente Cuijk dat is vastgesteld door de raad op 6 februari 2012. De actualisatie betreft de geldende bestemmingsplannen van Groot Heiligenberg en de Beijerd en ’t Riet, inclusief het Homburgterrein en is gericht op het terugbrengen van het aantal plannen en de uniformering van regels. Het plan heeft primair een conserverend karakter. Het plangebied ligt globaal tussen de A73, de Beersebaan, de spoorlijn en de Hapsebaan.

Ten opzichte van het voorontwerp zijn een aantal wijzigingen aangebracht. De wijzigingen zijn nader toegelicht in bijlage 1 van de toelichting.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

In de periode van woensdag 11 september tot en met dinsdag 23 oktober 2013 kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 10.001, 5430 DA Cuijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of een nadere uitleg over het plan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke en Maatschappelijke Ontwikkeling, tel. (0485) 396 713.

Cuijk, 10 september 2013

Burgemeester en wethouders van Cuijk, W.A.G. Hillenaar, burgemeester

R.P. Hoffmann, secretaris

Naar boven