Logo Delfzijl
Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Buitengebied Noord’, Delfzijl

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Noord’ is met ingang van 22 augustus 2013 onherroepelijk.

Er is nog wel beroep ingesteld. Totaal zijn er twaalf beroepschriften binnengekomen bij de Raad van State.

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied Noord’ heeft betrekking op het noordelijke deel van het buitengebied van de gemeente, het gebied buiten de dorpen ten noorden van de spoorlijn Delfzijl-Groningen.

In verband met het bestemmingsplan ‘Buitengebied Noord’ en het bestemmingsplan ‘Buitengebied Zuid’ is een Milieueffectrapportage opgesteld: ‘plan-MER buitengebied Delfzijl’. De plan-MER is bedoeld om milieubelangen op een volwaardige manier mee te wegen in de bestemmingsplannen. De plan-MER en de aanvulling hierop, de Passende Beoordeling (PB) en het advies van de MER-commissie zijn opgenomen in de bijlagen bij de plantoelichting van beide bestemmingsplannen. Deze stukken zijn dus ook onderdeel van dit bestemmingsplan.

Inzien

Het bestemmingsplan met plannummer NL.IMRO.0010.04BP-OH01 is vanaf vandaag in te zien via www.delfzijl.nl, ‘Bestuur en Beleid’, ‘Ruimtelijke plannen’ (onder Beleid), ‘Bestemmingsplannen en beheersverordeningen’. Ook is het plan in te zien in het gemeentehuis bij afdeling Ontwikkeling, waar u zich kunt melden bij de receptie van het Klant Contact Centrum. De digitale versie van het bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan.

Delfzijl, 11 september 2013.

Naar boven