Logo Venlo
Ontwerpbeschikking hogere waarden Wet geluidhinder, Venlo

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om hogere geluidsgrenswaarden vast te stellen voor de realisatie van een bouwkavel voor de bouw van 1 woning aan de Maasstraat in Belfeld als bedoeld in artikel 38 Wet geluidhinder.

De ontwerpbeschikking hogere waarden ligt vanaf donderdag 12 september 2013 tot en met 23 oktober 2013 ter inzage in de Stadswinkel Venlo, Prinsessensingel 30 te Venlo. U dient zich te melden bij de receptie/centrale balie. De ontwerpbeschikking is ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl , in de rubriek Wonen en Milieu, onder bestemmingsplannen. Hier vindt u ook het bijbehorende ontwerp bestemmingsplan.

Het bijbehorende digitale ontwerp bestemmingsplan kan worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0983.BPL201302MAASSTRAAT-ON01

Ten aanzien van de ontwerpbeschikking om hogere grenswaarden vast te stellen kan een belanghebbende binnen de termijn van ter visie legging mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders. Het is niet mogelijk om per e-mail zienswijzen in te dienen. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u binnen genoemde termijn een afspraak maken.

Naar boven