Logo Breda
Ontwerpbestemmingsplan ‘Diverse woonlocaties (voormalige woonwagenlocaties)’, gemeente Breda en Ontheffing Wet geluidhinder, Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het bestemmingsplan “Diverse Woonlocaties (voormalige woonwagenlocaties)”, (NL.IMRO.0758.BP2012101001-0302 ) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een uniforme regeling voor alle 15 locaties verspreid over de gehele stad.

Wet geluidhinder

Uit akoestisch onderzoek blijkt dat de geluidsbelasting vanwege verschillende wegen de voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder overschrijd. Ten behoeve van het bestemmingsplan is het College van burgemeester en wethouders voornemens voor diverse locaties binnen het plangebied een ontheffing van de voorkeursgrenswaarde te verlenen.

Ter inzage

Bovengenoemd plan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl , via ‘Wonen, Wijken en Vervoer’> ‘Ruimtelijke Plannen’> ’Bestemmingsplannen ter inzage’ en ligt van 12 september tot en met 23 oktober 2013 ter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan “Diverse woonlocaties (voormalige woonwagenlocaties)” en het ontwerpbesluit hogere waarde naar voren brengen.

Uw schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 3896, (mevrouw P. Ruis).

Uw schriftelijke zienswijze tegen het ontwerpbesluit hogere waarde kunt u sturen naar de College van burgemeester en wethouders van de gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze tegen het ontwerpbesluit hogere waarde kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 4524 (mevrouw N. Snel).

Breda, 11 september 2013

Burgemeester en wethouders van Breda, P.A.C.M. van der Velden, burgemeester

R.J.P. Meulenbroek, secretaris

Naar boven