Logo Oirschot
Omgevingsvergunning voor de activiteiten ‘Bouwen’ en ‘Planologisch strijdig gebruik’ Groenewoudsedijk 2 in Oostelbeers, Oirschot

Burgemeester en wethouders van Oirschot maken bekend dat zij hebben besloten om de volgende omgevingsvergunning te verlenen:

  • Voor de bouw van een nieuwe rundveestal aan het adres Groenewoudsedijk 2, 5091 JL in Oost West en Middelbeers aan J.H.G. van Beers, Groenewoudsedijk 2 in Oost West en Middelbeers.

Het ontwerp omgevingsvergunning heeft van donderdag 4 juli 2013 tot 15 augustus 2013 ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ontvangen.

Indien u als gevolg van de besluitvorming rechtstreeks wordt getroffen, kunt u in tweevoud een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s- Hertogenbosch. Dit kan van 12 september tot 24 oktober 2013. De aanvraag en beschikking met bijbehorende stukken liggen tot 24 oktober 2013 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. U kunt een afspraak maken om deze stukken in te zien.

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht kunnen beroep instellen tegen het definitieve besluit.

In het beroepschrift moet u tenminste het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt en de reden(en) van uw beroep. U moet uw beroepschrift ook ondertekenen.

U kunt als u een spoedeisend belang heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s- Hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening (tot schorsen van de vergunning) te treffen. Zo’n verzoek kunt u alleen indienen als u ook beroep heeft ingesteld. Als u een verzoek voorlopige voorziening indient, wordt de vergunning niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Oirschot, 11 september 2013

Naar boven