Logo Weesp
Ontwerp Structuurvisie Weesp (2013 – 2030) inclusief uitvoeringsparagraaf, Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat van 13 september tot en met 13 oktober 2013 de ontwerp Structuurvisie Weesp met de uitvoeringsparagraaf en de daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage liggen voor een periode van vier weken.

De ontwerp structuurvisie

In de ontwerp structuurvisie zijn voor de gemeente Weesp de ambities die de gemeente heeft op ruimtelijk vlak verwerkt. In de visie worden afwegingen en keuzes gemaakt met betrekking tot concrete ruimtelijke initiatieven.

Waar kunt u de ontwerp structuurvisie vinden?

De ontwerp Structuurvisie Weesp is digitaal te raadplegen via onze projectwebsite www.weesp.losprojecten.nl of via de website van de gemeente Weesp www.weesp.nl .

Daarnaast is er de mogelijkheid om de ontwerpvisie in te zien bij de centrale balie van het stadskantoor aan de Nieuwstraat 70A te Weesp.

Procedure zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kan iedereen zijn/ haar zienswijze naar voren brengen ten aanzien van de ontwerp structuurvisie.

U kunt dit doen:

  • 1. schriftelijk.

  • 2. per e-mail.

  • 3. mondeling.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van de ontwerpvisie de zienswijze betrekking heeft.

Schriftelijk

Schriftelijke reacties dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Weesp,

Postbus 5099, 1380 GB te Weesp.

Graag onder vermelding van “reactie ontwerp structuurvisie”.

Per e-mail

Uw zienswijze kunt u per e-mail indienen via structuurvisie@weesp.nl. onder vermelding van “reactie ontwerp strcutuurvisie”.

Mondeling

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw J. Brilman van het Projectbureau van de gemeente Weesp. Zij is bereikbaar via 0294-491 391. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Informatieavond

Op 16 september 2013 zal er een informatieavond plaatsvinden in de Grote Kerk aan de Nieuwstraat 31 te Weesp. Deze is van 19.30 uur tot 21.30 uur (inloop: 19:00 uur).

Tijdens de informatieavond zal in een presentatie een toelichting worden gegeven op de ontwerp structuurvisie en kunt u de plannen inzien.

Vervolgprocedure

Alle zienswijzen worden gebundeld en beantwoord. Indien de reacties daartoe aanleiding geven kan de structuurvisie worden aangepast. De gebundelde zienswijzen met de beantwoording en de eventuele wijzigingsvoorstellen, worden ter besluitvorming voorgelegd aan de gemeenteraad. De planning is erop gericht op de Structuurvisie Weesp (2013-2030) in de vergadering van 12 december 2013 ter besluitvorming aan de raad voor te leggen.

Burgemeester en wethouders van Weesp,

De secretaris, C. Rootjes

De burgemeester, B. Horseling

Naar boven