Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten
Ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Landen 2013; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Landen 2013’ met ingang van 13 september 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien. Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl . Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Landen 2013’ kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenOudeLand2013-C001

Het ontwerpbestemmingsplan kan op het gemeentehuis worden ingezien bij de balie Wonen en Openbare Ruimte.

Het bestemmingsplan

Het nieuwe bestemmingsplan Oude Landen 2013 betreft een conserverend (beheersmatig) bestemmingsplan. Uitgangspunt van het plan is een actualisering van de bestaande en op grond van het nog geldende bestemmingsplan mogelijke situatie. Ingrijpende nieuwe ontwikkelingen zijn in het plan niet meegenomen.

Zienswijzen

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Nuenen, Postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer G.J. Andriessen van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631648).

Nuenen, 12 september 2013.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven