Logo Texel
Ontwerpbestemmingsplan Herontwikkeling Den Burg Centrum, Texel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordeningbekend dat het bestemmingsplan Herontwikkeling Den Burg Centrum in voorbereiding is.

Tevens maken zij overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Herontwikkeling Den Burg Centrum met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een actualisatie van een gedeelte van het vigerende bestemmingsplan Den Burg Centrum en is gericht op de ontwikkeling van de locatie ‘Het nieuwe Raaksje’.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied, dat globaal begrensd wordt door:

Groeneplaats, Vismarkt, Parkstraat en het park.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen van maandag 16 september 2013 tot en met maandag 28 oktober 2013 ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Emmalaan 15, 1791 AT Den Burg. De publieksbalie is geopend van maandag tot en met donderdag 08.30 – 12.30 uur.

De genoemde stukken zijn digitaal beschikbaar via de website van de gemeente Texel www.texel.nl /actueel/bekendmakingen en via http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0448.DNB2013BP0001-on01

Zienswijzen

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan Herontwikkeling Den Burg Centrum naar voren brengen bij raad van de gemeente Texel/team Beleid, Postbus 220, 1790 AE te Den Burg. U kunt gebruik maken van het formulier voor zienswijzen, dat u kunt downloaden van de website van de gemeente Texel www.texel.nl /actueel/projecten/nieuw bestemmingsplan Herontwikkeling Den Burg Centrum. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan via telefoonnummer 14 0222 (zonder netnummer) met de behandelend ambtenaar een afspraak worden gemaakt.

Den Burg, 13 september 2013

burgermeester en wethouders van Texel F.C. Giskes, burgemeester

D.C. Boot, wnd. secretaris

Naar boven