Logo Vught
Vaststelling Uitwerkingsplan Taalstraat 78-82, Vught

Burgemeester en wethouders van Vught hebben op 3 september 2013 het Uitwerkingsplan "Taalstraat 78-82" ongewijzigd vastgesteld. Dit uitwerkingsplan vormt onderdeel van het bestemmingsplan "Centrum Vught e.o." en omvat de locatie Taalstraat 78-82 en beoogt de realisering van maximaal 12 grondgebonden woningen.

Het vastgestelde uitwerkingsplan met bijlagen ligt ter inzage van donderdag 12 september tot en met woensdag 23 oktober 2013. Tijdens deze periode kunt u de stukken inzien bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught en wel op werkdagen van 9:00 tot 12:30 uur. De stukken zijn ook te raadplegen via www.vught.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl . onder ID-nummer NL.IMRO.0865.UPtaalstr7882-VG01 .

Binnen de genoemde periode kan uitsluitend beroep worden ingesteld door een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze of redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig zijn zienswijze over het ontwerpuitwerkingsplan bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht.

Een beroepschrift dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. In het beroepschrift staan in ieder geval:

uw naam en adres, de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, de redenen van het beroep en uw handtekening.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking op donderdag 24 oktober 2013. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Als u beroep instelt, blijft het besluit geldig totdat de Raad van State over uw beroep heeft beslist. Misschien kunt of wilt u die beslissing over uw beroep niet afwachten. Dan kunt u de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening of schorsing van het besluit. U moet dan wel een beroepschrift hebben ingediend. Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven