Logo Eindhoven
Ontwerp omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen Karel De Grotelaan 355, Eindhoven

Het college van burgemeester en wethouders van Eindhoven maakt op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor: het verbouwen voormalig grafisch lyceum naar logiesgebouw aan de Karel De Grotelaan 355, bij ons bekend onder zaaknummer13/0583. Hoewel deze aanvraag met ontwerp besluit reeds eerder ter inzage heeft gelegen van 20 juni tot en met 31 juli 2013 heeft publicatie en ter inzage legging in de Staatscourant destijds niet plaatsgevonden. Dit betreft een formeel gebrek wat thans hersteld wordt in deze ter inzage legging.

De aanvraag, ontwerpbeschikking, de verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad en de bijbehorende stukken liggen vanaf 12 september tot en met 23 oktober 2013 ter inzage in het informatiecentrum van het Stadskantoor, Stadhuisplein 10. De vergunningenbalie kunt u zonder afspraak bezoeken op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 13.00 uur.

Daarnaast is het ontwerpbesluit met de ruimtelijke onderbouwing digitaal te raadplegen op:

De naam is: verbouwen voormalig grafisch lyceum naar logiesgebouw

Binnen de genoemde inzage termijn kan iedereen zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning en/of over verklaring van geen bedenkingen naar voren brengen. De schriftelijke zienswijzen ten aanzien van de ontwerp besschikking moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, schriftelijke zienswijzen ten aanzien van de verklaring van geen bedenkingen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, zowel zienswijzen gericht aan het college als aan de raad kunnen worden gezonden aan het hoofd van de sector Vergunningen, Toezicht en Handhaving, Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.

Naar boven