Logo Zoetermeer
Ontwerpwijzigingsplan Willem-Alexanderplantsoen, Zoetermeer

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken bekend, dat met ingang van 6 september 2013 gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan Willem-Alexanderplantsoen ter inzage wordt gelegd, op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht. Bij het ontwerpwijzigingsplan behoort geen exploitatieplan.

Toelichting

Met het ontwerpwijzigingsplan wordt voorzien in de clustering van de Koningin Beatrixschool en het multifunctioneel sportcentrum op de locatie van de Koningin Wilhelminaschool aan het Willem Alexanderplantsoen 1-2. De gebouwen en het schoolplein op de oude locatie van de Koningin Beatrixschool aan het Willem Alexanderplantsoen 8-10 worden verwijderd. Deze locatie zal worden toegevoegd aan het park.

Indienen van zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 079.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht bij de Omgevingsbalie in de publiekshal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

De Omgevingsbalie is geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag aansluitend tot 19.30 uur. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079.

Deze publicatie is digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer:

http://www.zoetermeer.nl/wonen-vervoer/ruimtelijke-plannen_41687/item/willem-alexanderplantsoen_53783.html

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0637.BP00041-0002

De bronbestanden zijn beschikbaar gesteld op http://mos.zoetermeer.nl/e/d/dr/NL.IMRO.0637.BP00041-0002

Zoetermeer, 5 september 2013

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer, de secretaris, H.M.M. Koek

de burgemeester, Ch.B. Aptroot

Naar boven