Logo Sint-Michielsgestel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Jacobskamp Den Dungen 1ste herziening’, Sint-Michielsgestel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat ter inzage liggen:

Ontwerpbestemmingplan

Het ontwerpbestemmingsplan “Jacobskamp Den Dungen 1ste herziening” betreft een vergroting van de bouwvlakken voor twee woningen, gelegen aan het Tennispad in Den Dungen. De aanpassing past niet binnen de voorschriften, zoals die is opgenomen in het bestemmingsplan “Jacobskamp”. Een wijziging van het bestemmingsplan is daarom vereist.

De beleidsuitgangspunten zoals die zijn opgenomen in het vigerende bestemmingsplan “Jacobskamp”, zijn en blijven van toepassing. Het ontwerpbestemmingsplan (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening) geeft de planologisch-juridische regeling voor de betreffende locatie.

Beeldkwaliteitsplan

Het vastgestelde beeldkwaliteitsplan behorende bij het vigerende bestemmingsplan “Jacobskamp”, is van toepassing bij de welstandsbeoordeling voor deze locatie. Het beeldkwaliteitsplan is het referentiekader voor de ruimtelijke vormgeving van de ontwikkelingen in het plangebied “Jacobskamp” en beoogt samenhang tussen architectonische uitwerking en stedenbouwkundige vormgeving.

Informatie en procedure

Van vrijdag 13 september 2013 tot en met 24 oktober 2013 liggen het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken tijdens de openingsuren, voor een ieder ter inzage zonder afspraak bij de Receptie van het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel.

Buiten openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. U kunt daarvoor bellen naar telefoonnummer (073) 553 11 11. De digitale plannen met bijbehorende stukken kunt u raadplegen en downloaden op de volgende weblocatie:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0845.BP2013DDNJCBSKP101-ON01

Meer informatie

Mocht u na het inzien van de plannen nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer P. van Boxtel van de afdeling Ontwikkeling, bereikbaar op het telefoonnummer: (073) 553 16 17 of via het emailadres p.boxtel@sint-michielsgestel.nl.

Bij afwezigheid van de heer P. van Boxtel kunt u contact opnemen met de Frontoffice van de gemeente, bereikbaar op het telefoonnummer (073) 553 11 50 of via het emailadres: gemeente@sint-michielsgestel.nl

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA in Sint-Michielsgestel.

Een mondelinge inspraakreactie kunt u op afspraak geven.

Adviserende instanties

Het plan wordt tevens voorgelegd aan de Provincie Noord-Brabant en Waterschap De Dommel.

Sint-Michielsgestel, 12 september 2013

burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel, de secretaris, D. van Deurzen

de burgemeester, J.C.M. Pommer

Naar boven