Logo Veghel
Ter inzage legging ontwerp bestemmingsplan en ontwerp exloitatieplan Foodpark Veghel, fase 1, Veghel

Burgemeester en wethouders van Veghel maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 1 sub a, alsmede artikel 6.14, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Foodpark’ alsmede het bijbehorende ontwerp exploitatieplan ‘Bedrijventerrein Foodpark’ overige bijbehorende stukken met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken voor een ieder ter inzage liggen in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel en in de bibliotheken van Veghel, Markt 1 en van Erp, Den Uil 1, gedurende openingstijden. Tevens is het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Foodpark’ elektronisch raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0860.VE10ad000000BP2013-ON01 . Het ontwerp exploitatieplan ‘Bedrijventerrein Foodpark’ is elektronisch raadpleegbaar op

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0860.VE10ad000000EP2013-ON01

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Foodpark’ voorziet in de realisatie van de eerste fase Foodpark Veghel, met een totaal omvang van ca. 41 hectare. Het ontwerp exploitatieplan ‘Bedrijventerren Foodpark’ voorziet in het verhaal van kosten en stelt regels ten aanzien van de ontwikkeling van ‘Bedrijventerrein Foodpark’.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken over het ontwerp bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Foodpark’. Tevens kunnen gedurende de bovengenoemde termijn belanghebbenden hun zienswijzen kenbaar maken over het bijbehorende ontwerp van het exploitatieplan ‘Bedrijventerrein Foodpark’. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college Burgemeester en wethouders van Veghel, Postbus 10.001, 5460 DA Veghel. Voor het indienen van een mondelinge reactie dient u een afspraak te maken. Dit kan via telefoonnummer 14 0413.

De vaststelling van het bestemmingsplan en het exploitatieplan zal plaatsvinden door de gemeenteraad.

Veghel, 11 september 2013

Naar boven