Logo Goeree-Overflakkee
Ontwerpbestemmingsplan Oude Westerloosedijk Goedereede, Goeree-Overflakkee

Burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 12 september 2013 het ontwerpbestemmingsplan Oude Westerloosedijk Goedereede gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage wordt gelegd.

Plangebied

Het plangebied betreft twee percelen ten noordwesten van de Oude Westerloosedijk in Goedereede. Het bestemmingsplan voorziet erin dat in het plangebied zich een agrarisch bedrijf met enkele ondergeschikte nevenfuncties kan vestigen.

De stukken kunt u inzien op het gemeentehuis van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 in Middelharnis. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.00 tot 12.00 uur (vrije inloop) en van 12.00 tot 17.00 uur (op afspraak). Het ontwerpbestemmingsplan is in pdf-formaat, inclusief bijlagen, ook te zien op de gemeentelijke website www.goeree-overflakkee.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijzen

Tot en met 23 oktober 2013 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan Oude Westerloosedijk Goedereede kenbaar maken aan de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee, Postbus 1, 3240 AA in Middelharnis.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijzen, kunt u telefonisch een afspraak maken met de heer M.P. Hoogmoed van de afdeling Externe Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0187. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Anterieure overeenkomst

Voor deze ontwikkeling is er een anterieure overeenkomst, conform artikel 6.24 van de Wro, gesloten tussen de initiatiefnemer en de gemeente Goeree-Overflakkee. Ook de zakelijke omschrijving van de anterieure overeenkomst ligt bij de stukken ter inzage.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M.P. Hoogmoed van de afdeling Externe Ontwikkeling 14 0187.

Naar boven