Logo Aa en Hunze
Verlenen omgevingsvergunning oprichten dienstwoning bij schaapskooi op Crabbeweg 2 te Balloo, Aa en Hunze

Ontwerpbeschikking uitgebreide voorbereidingsprocedure wabo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen ten behoeve van het oprichten van een dienstwoning bij de schaapskooi op het perceel Crabbeweg 2 te Balloo

(Bouwen bouwwerk; artikel 2.1 lid 1 onder a Wabo).

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen ter inzage met ingang van 12 september 2013 tot en met 23 oktober 2013 tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast is de ontwerpbeschikking gedurende deze periode te raadplegen op www.aaenhunze.nl .

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over deze ontwerpbeschikking naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die mondeling hun zienswijze willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 26 78 20.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Op deze procedure is de coördinatieregeling zoals bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat met elkaar samenhangende besluiten, in dit geval bestemmingsplan en omgevingsvergunning voor de bouw van de dienstwoning, gelijktijdig de procedure doorlopen en bekend worden gemaakt. Tegen gecoördineerd bekend gemaakte besluiten is één beroepsgang mogelijk, bij één instantie.

Naar boven