Logo Oldebroek
Ontwerpstructuurvisie Functieverandering Oldebroek, Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig de gemeentelijke inspraakverordening, bekend dat de Ontwerpstructuurvisie Functieverandering Oldebroek met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van woensdag 11 september 2013 ter inzage ligt. Op de voorbereiding van deze structuurvisie is afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Doel van de structuurvisie

De ontwerpstructuurvisie Functieverandering Oldebroek is een thematische structuurvisie waarin de mogelijkheden voor functieverandering van vrijkomende agrarische bedrijfsgebouwen worden uitgewerkt.

De structuurvisie heeft betrekking op het buitengebied van de gemeente Oldebroek. De visie gaat ook in op splitsing van karakteristieke en monumentale boerderijen in het buitengebied en in de kernen van de gemeente Oldebroek. De visie is basis voor het gemeentelijk handelen voor functieverandering. Nieuwe plannen en verzoeken worden aan dit beleid getoetst.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van woensdag 11 september 2013 gedurende zes weken tot en met 22 oktober 2013 voor ieder analoog ter inzage:

  • 1. in het gemeentehuis te Oldebroek op werkdagen tussen 9.00 – 12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur;

  • 2. in het dorpskantoor in Wezep op werkdagen tussen 13.00 – 16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00 – 20.00 uur.

De ontwerpstructuurvisie is tevens digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0269.SV101-ON01 . De bestanden van de ontwerpstructuurvisie kunt u digitaal verkrijgen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/index onder “bronhouder” Oldebroek. Op www.oldebroek.nl kan de structuurvisie als pdf worden geraadpleegd.

Zienswijze ontwerpstructuurvisie

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over de ontwerpstructuurvisie kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek.

Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn een zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0525 – 638333.

Het college van de gemeente Oldebroek, 10 september 2013.

Naar boven