Logo Noordenveld
Bestemmingsplan Partiële herziening Norgerduinen, Langeloërweg 32, Noordenveld

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft uitspraak gedaan over het bestemmingsplan Norgerduinen. Als gevolg hiervan is voor het perceel Langeloërduinen 32 te Norg een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

In het ontwerpbestemmingsplan “Partiële herziening Norgerduinen, Langeloërweg 32” (plancode NL.IMRO.1699.2013BP042-ow01) is op dit perceel de bestemming “Bos” met de aanduiding “recreatiewoning” gelegd.

Het ontwerp van dit bestemmingsplan ligt van donderdag 12 september tot donderdag 24 oktober 2013 voor een ieder ter inzage. Het bestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast kunt u het bestemmingsplan raadplegen op de website van de gemeente www.gemeentenoordenveld.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van dat het bestemmingsplan ter inzage ligt kan een ieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze over het ontwerp van het bestemmingsplan geven. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de raad van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Partiële herziening Norgerduinen, Langeloërweg 32”. Een zienswijze kan ook mondeling worden ingediend. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw L. Beerlink of de heer O. Horlings, telefoon 14 050.

Roden, 11 september 2013.

Naar boven