Logo Moerdijk
Voorontwerp bestemmingsplannen Noordschans, Heijningen en Langeweg, Moerdijk

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten in te stemmen met het voorontwerp van de bestemmingsplannen Noordschans, Heijningen en Langeweg. Met deze bestemmingsplannen worden de geldende bestemmingsplannen in de gebieden geactualiseerd. Het betreffen consoliderende bestemmingsplannen waarin géén ontwikkelingen meegenomen worden.

De voorontwerp bestemmingsplannen liggen vanaf 12 september 2013 tot en met 23 oktober 2013 ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis. De voorontwerp bestemmingsplannen zijn vanaf deze datum eveneens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast zijn de plannen in te zien op de gemeentelijke website via www.moerdijk.nl/ruimtelijkeplannen.

Op maandag 23 september 2013 vindt een openbare inspraakavond plaats, waar de voorontwerp bestemmingsplannen nader worden toegelicht en waar u de mogelijkheid heeft om vragen te stellen. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis in Zevenbergen. Belangstellenden zijn op deze avond van harte welkom. De aanvang van de inspraakavond is om 19.15 uur.

Tijdens de termijn van inspraak kan iedereen een schriftelijke inspraakreactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 4, 4760 AA in Zevenbergen. Zodra de inspraakperiode is doorlopen start de formele bestemmingsplanprocedure. Dit zal opnieuw bekend gemaakt worden.

Naar boven