Logo Heumen
Publicatie vaststelling hogere grenswaarden art. 83 van de Wet geluidhinder Vosseneindseweg 16 in Heumen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heumen maken ingevolge het bepaalde in de Wet geluidhinder en het Besluit geluidhinder bekend dat zij een hogere grenswaarde hebben vastgesteld als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder om de bouw van een woongebouw mogelijk te maken op het perceel Vosseneindseweg 16 in Heumen.

Het vaststellingsbesluit ligt met ingang van donderdag 12 september 2013 gedurende zes weken tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie van de afdeling Fysieke Leefomgeving in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden.

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 12 september tot en met 23 oktober 2013 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 24 oktober 2013, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Malden, 10 september 2013

Naar boven