Logo Aa en Hunze
Ontwerpwijzigingsplan ‘Heetlagendijk Grolloo (Warringa)’ ter inzage, Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze maken ter voldoening aan artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan “Heetlagendijk Grolloo (Warringa)” met ingang van 12 september 2013 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Wijzigingsplan

In het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de voormalige gemeente Rolde is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen voor het vestigen van een grondgebonden agrarisch bedrijf. In dit geval betreft het een locatie aan de oostzijde van de Heetlagendijk ten zuidwesten van Grolloo, nabij het bestaande mestbassin. Deze locatie ligt dicht bij de gronden van het agrarisch bedrijf, dat nu nog gevestigd is aan de Hoofdstraat 3 te Grolloo. Op die locatie heeft het bedrijf echter geen uitbreidingsmogelijkheden, omdat het midden in het dorp gelegen is.

Ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit met de hierbij behorende stukken ligt ter inzage tijdens bezoekuren in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten en is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.aaenhunze.nl . Belanghebbenden kunnen met ingang van 12 september 2013 gedurende 6 weken schriftelijk of mondeling hun zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Belanghebbenden die een mondelinge zienswijze willen geven kunnen dat doen tijdens kantoortijden na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 267 743 of (0592) 267 793 (bij geen gehoor).

Naar boven