Logo Veldhoven
Onherroepelijk bestemmingsplan 'Veldhoven-Dorp 2005, partiële herziening 2013’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat tegen het onderstaande vastgestelde bestemmingsplan geen beroep is ingesteld. Het plan is daarmee op 16 augustus 2013 onherroepelijk geworden.

Naam

Bestemmingsplan ‘Veldhoven-Dorp 2005, partiële herziening 2013’

Omschrijving

Op grond van het bestemmingsplan Veldhoven-Dorp 2005’ is toegestaan om bij woningen en woonwagenwoningen één toercaravan te plaatsen. Bij woonwagenwoningen kan dit leiden tot ongewenste situaties op het gebied van permanente bewoning van toercaravans, veiligheid, gezondheid en leefbaarheid.

Het doel van de partiële herziening van het bestemmingsplan is het voorkomen dat er nieuwe situaties ontstaan ten aanzien van permanente bewoning van toercaravans bij woonwagenwoningen. De gebruiksregels behorende bij de bestemming ‘Wonen’ worden daarom zodanig gewijzigd dat de stalling van een toercaravan bij een woonwagenwoning niet is toegestaan.

Het bestemmingsplan is te raadplegen op www.veldhoven.nl , trefwoord ‘bestemmingsplan Veldhoven-Dorp 2005, partiële herziening'.

U kunt het bestemmingsplan op afspraak inzien bij de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, Meiveld 1, 5501 KA te Veldhoven

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 11 september 2013

Naar boven