Logo Meppel
Ontwerpbestemmingsplan ‘Nijeveen – Danninge Erve Zuid, fase 2’, Meppel

Op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Meppel bekend dat met ingang van 12 september 2013 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Nijeveen – Danninge Erve Zuid, fase 2’.

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Nijeveen – Danninge Erve Zuid, fase 2’ betreft een nieuwe juridisch – planologische regeling voor het toekomstig woongebied aan de zuidoostkant van Nijeveen (en grenzend aan Danninge Erve Zuid, fase 1). Het bestemmingsplan is een uitwerkingsplan van het door de gemeenteraad op 3 september 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Nijeveen’.

Waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan (c.a.), met de planidentificatie NL.IMRO.0119.DanningeErveZuid2-UWA1, ligt met ingang van 12 september 2013 gedurende zes weken (tot en met 23 oktober 2013) voor een ieder ter inzage in het Stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel. De openingstijden daarvan zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en tevens op vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Het plan kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Meppel, www.meppel.nl.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening/afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden – gedurende de bovengenoemde termijn van terinzageligging – een zienswijze over het ontwerp van het uitwerkingsplan bij burgemeester en wethouders naar voren brengen.

Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Meppel, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Voor een mondelinge zienswijze kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.

Meppel, 11 september 2013.

Burgemeester en Wethouders van Meppel.

Naar boven