Logo Amsterdam - Centrum
Kennisgeving omgevingsvergunning met projectafwijking eerste fase Prinsengracht 691-693, Amsterdam-Centrum

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend dat een omgevingsvergunning voor het pand Prinsengracht 691-693 is verleend. De verleende vergunning wijkt niet af van de ontwerpomgevingsvergunning.

Het betreft het veranderen van het gebruik van de panden Prinsengracht 691 en 693 van kantoren naar wonen en het bouwen van één tuinhuis, een droogloop en twee buitentrappen op het binnenterrein.

Ter inzage

De omgevingsvergunning ligt vanaf 6 september 2013 tot en met 18 oktober 2013 ter inzage bij:

  • het stadhuis, receptie, Amstel 1.

De locatie van de verleende omgevingsvergunning wordt verbeeld op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0363.A1311PBSTD-VG01

Van 7 september 2013 tot en met 18 oktober 2013 kunnen belanghebbenden die tegen de ontwerpomgevingsvergunning een zienswijze hebben kenbaar gemaakt bij het dagelijks bestuur, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het dagelijks bestuur kenbaar te maken, beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking.

De belanghebbende die beroep instelt kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Amsterdam, Sector Bestuursrecht, verzoeken de werking van het besluit te schorsen door het treffen van een voorlopige voorziening. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor het in behandeling nemen van het beroep en het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Beroepschriften kunnen ook digitaal worden ingediend. Dat kan via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht . Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Amsterdam, 5 september 2013

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum

Naar boven