Logo Harderwijk
Ontwerpomgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere grenswaarde Zuiderzeestraatweg 160-162, Harderwijk

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen aan de heer Van Rouwendaal voor de realisatie van een woning op het perceel Zuiderzeestraatweg 160-162. Het betreft vervangende nieuwbouw van één woning, waarbij de bestaande boerderij aan de woonfunctie wordt onttrokken.

Om dit bouwplan te kunnen realiseren moet worden afgeweken van het vigerende bestemmingsplan. Vanwege overschrijding van de voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder moet voor de nieuwe woning een hogere grenswaarde worden vastgesteld.

De ontwerpomgevingsvergunning en ontwerpbesluit hogere grenswaarde voor Zuiderzeestraatweg 160-162 liggen met ingang van 12 september gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken bij Burgemeester en Wethouders. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: afd. Ruimte, de heer E. de Graaf, tel. 411 482.

De ontwerpomgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00109-0001 ) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl ). De ontwerpomgevingvergunning en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde zijn ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenbuitengebied .

Naar boven