Logo Uden
Ontwerpbestemmingsplan ‘Oosterheidestraat 6 en 6a te Volkel’ ter inzage, Emmen

Burgemeester en Wethouders van Uden maken, gelet op de Wet ruimtelijke ordening, de ter inzage legging bekend van het ontwerp van het bestemmingsplan “Oosterheidestraat 6 en 6a te Volkel”.

Het ontwerpplan voorziet in een adequate juridisch-planologische basis voor de bouw van een nieuwe varkensstal en twee akkerbouwloodsen aan de Oosterheidestraat 6 en 6a te Volkel.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 31 januari 2013 gedurende zes weken, dus tot en met 13 maart 2013, tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur ter inzage bij de centrale balie van de dienst Publiekszaken op het Gemeentehuis, Markt 145.

De stukken zijn digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website (www.uden.nl) en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een ieder kan tijdens de inzageperiode een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Uden, postbus 83, 5400 AB Uden. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met de afdeling stedelijke ontwikkeling (tel: 0413 281432) of maak een mondelinge reactie kenbaar bij de publieksbalie; deze reactie wordt schriftelijk vastgelegd.

De gemeenteraad betrekt eventueel naar voren gebrachte zienswijzen bij haar besluitvorming over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Naar boven