Logo Teylingen
Ontwerpbestemmingsplan Achter Herenweg 84, Warmond, Teylingen

Digitale naam van plan: NL.IMRO.1525.BP2013WAR10011-0301

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan vormt de juridisch-planologische regeling voor de realisatie van twee vrijstaande woningen achter het parochiehuis van de Protestantse Gemeente Warmond.

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Achter Herenweg 84, Warmond, bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening van donderdag 5 september 2013 tot en met woensdag 16 oktober 2013 voor een ieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage op het gemeentekantoor in Sassenheim.

De digitale versie van dit ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl . Op www.teylingen.nl onder ‘Plannen en projecten – Warmond – ontwerpbestemmingsplan Achter Herenweg 84, Warmond’ vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

(N.B. als er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie beslissend.)

Indienen zienswijzen

Van 5 september 2013 tot en met 16 oktober 2013 kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout, telefoon 14 0252. U kunt uw zienswijze ook indienen via www.teylingen.nl onder het kopje ‘contact’.

Openbaar

Wanneer u een zienswijze indient, dan kan iedereen deze zienswijze op de website www.teylingen.nl inzien. Uw zienswijze wordt niet geanonimiseerd. Hierdoor worden uw naam, adres en woonplaats op het internet zichtbaar.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Richard Rietveld (of bij zijn afwezigheid Koos van Kampen) van de afdeling Ruimte. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 14 0252.

Naar boven