Logo Meppel
Vooraankondiging en inspraakprocedure bestemmingsplan ‘Meppel – Oosterboer – Herziening Oosterboerweg 35b’, Meppel

In overeenstemming met artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en de gemeentelijke inspraakverordening geven burgemeester en wethouders van Meppel kennis dat zij een gedeeltelijke wijziging voorbereiden van het bestemmingsplan Meppel – Oosterboer.

Het voorontwerpbestemmingsplan met plannaam ‘Meppel – Oosterboer – Herziening Oosterboerweg 35b’ en planidentificatie ‘NL.IMRO.0119.Oosterboerweg35B-BPA1 ’ heeft betrekking op het perceel gelegen aan de Oosterboerweg 35b. Hier is Stichting Paardensport Gehandicapten Meppel gevestigd. Door middel van dit bestemmingsplan worden de mogelijkheden tot activiteiten op het perceel uitgebreid. Er wordt een jeu-de-boulesbaan gerealiseerd, het houden van evenementen wordt geregeld en de horecamogelijkheden worden uitgebreid.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Meppel – Oosterboer – Herziening Oosterboerweg 35b’ ligt ter inzage van 5 september tot en met 16 oktober 2013 in het stadhuis van Meppel, Grote Oever 26 te Meppel. Het plan (verbeelding, regels en toelichting) kan ook via www.ruimtelijkeplannen.nl of via de website van de gemeente Meppel (www.meppel.nl ) worden ingezien.

Hoe kunt u uw inspraakreactie kenbaar maken?

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 van het Besluit ruimtelijke ordening en de gemeentelijke inspraakverordening kunt u gedurende de terinzagelegging reageren op het voorontwerpbestemmingsplan Meppel- Binnenstad.

Zienswijzen kunt u indienen bij burgemeester en wethouders (Postbus 501, 7940 AM Meppel). Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Dit dient nadrukkelijk te worden vermeld en van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. Hiervoor kunt u contact opnemen met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.

Meppel, 4 september 2013

Burgemeester en Wethouders van Meppel.

Naar boven