Logo Heumen
Vaststelling bestemmingsplan ‘Woongebouw Laantje te Malden’, Heumen

Burgemeester en wethouders van Heumen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college van Burgemeester en wethouders het wijzigingsplan “Woongebouw Laantje te Malden” gewijzigd heeft vastgesteld. Het plan maakt de bouw mogelijk van een woongebouw ter vervanging van de kassen op de percelen kadastraal bekend gemeente Heumen, sectie A, nrs 1293 en 1294 gelegen aan Laantje. Omdat een klein deel van de te slopen kassen buiten het plangebied lag, betreft de wijziging het vergroten van het plangebied en daarmee het toevoegen van de reeds aanwezige woning met de bestemming “Wonen” aan het plan.

Het vastgestelde bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit zijn met ingang van 5 september 2013 op www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen en liggen vanaf die datum tijdens de openingsuren ter inzage bij de balie Grondgebiedzaken in het gemeentehuis aan het Kerkplein 6 te Malden. De stukken zijn tevens digitaal (in pdf-formaat) beschikbaar via www.heumen.nl.

Omdat tegen het ontwerp geen zienswijzen zijn ingediend, kan van 5 september tot en met 16 oktober 2013 tegen het besluit tot vaststelling kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen een wijziging die het college bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Als een belanghebbende beroep instelt, kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moet worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 17 oktober 2013, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Malden, 3 september 2013

Naar boven