Logo Noord-Brabant
Ontheffing doden van hazen Faunabeheereenheid te ’s-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant hebben het volgende besluit genomen wat betreft een aanvraag om ontheffing ingevolge artikel 68 van de Flora- en faunawet:

Op 22 augustus 2013 is de aanvraag om ontheffing van de Faunabeheereenheid te ’s-Hertogenbosch voor het doden van hazen op gronden gelegen in de gemeente Moerdijk geweigerd.

Ons kenmerk C2123825).

Tegen bovengenoemd besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na verzending (van 28 augustus 2013 tot en met 8 oktober 2013) bezwaar maken bij ons college. Tevens bestaat op grond van artikel 8:81 lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht de mogelijkheid om, indien – gelet op de betrokken belangen – onverwijlde spoed dit vereist, gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de president van de rechtbank te 's-Hertogenbosch. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het postadres van de rechtbank is Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

Het besluit ligt gedurende de bezwaarperiode ter inzage in het Provinciehuis bij de Directie Ecologie, bureau Natuurverkenningen, contactpersoon mw. E. Deckers, (073-681 21 38). Het besluit is digitaal op te vragen bij Groenewetten@brabant.nl.

's-Hertogenbosch, augustus 2013

Naar boven