Logo Tubbergen
Ontwerpbestemmingsplan Vasse, Manderseweg en Denekamperweg, Tubbergen

Burgemeester en wethouders van gemeente Tubbergen maken bekend dat met ingang van 5 september 2013 het volgende ontwerpbestemmingsplan zes weken ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan “Vasse, Manderseweg en Denekamperweg.”

Het ontwerpbestemmingsplan heeft tot doel een tweetal locaties te herontwikkelen. Er zullen twee woningen worden gesloopt, één woning aan de Denekamperweg en één voormalige dienstwoning aan de Manderseweg. De gesloopte woningen zullen worden teruggebouwd aan de locatie Manderseweg in de vorm van een twee onder een kapwoning. De ruimte die ontstaat aan de Denekamperweg zal worden ingericht als horecaterras voor het horecabedrijf.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpvaststellingsbesluit liggen voor een ieder ter inzage bij de receptie tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0183.1207218-ow01

De bronbestanden staan op

http://beheer.tubbergen.nl/nwro/NL.IMRO.0183.1207218-ow01/ .

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 30, 7650 AA te Tubbergen dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer Ten Voorde van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0546628000.

Naar boven