Logo Neder-Betuwe
Inspraakprocedure voorontwerp bestemmingsplan ‘Woningen Carvonestraat Kesteren’, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, dat van 5 september 2013 tot en met 16 oktober 2013 bij de bouwbalie van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving in het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden, voor een ieder ter inzage ligt het voorontwerp van Bestemmingsplan ‘Woningen Carvonestraat Kesteren’. Dit voorontwerp bestemmingsplan is voorbereid om (de sloop van voormalige basisschool De Wegwijzer en) de bouw van maximaal 8 woningen mogelijk te maken.

Het voorontwerp bestemmingsplan is ook raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740.bpKEcarvonestraat-vop1, en op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder Ik wil… --> naar Bestemmingsplannen --> Bestemmingsplannen ter inzage --> Link --> Bekendmakingen 4 september 2013.

Concept-Beeldkwaliteitsplan ‘Woningen Carvonestraat Kesteren’

Naast het voorontwerp bestemmingsplan is er een concept-beeldkwaliteitsplan opgesteld. Het beeldkwaliteitsplan zal als aanvullend welstandsbeleid worden vastgesteld, waarmee dit document als uitgangspunt en toetsingskader gaat fungeren bij de verdere architectonische uitwerking.

Ook dit plan ligt ter inzage van 5 september 2013 tot en met 16 oktober 2013 bij de bouwbalie van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving in het gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden.

Daarnaast kunt u het concept-beeldkwaliteitsplan inzien op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder Ik wil… --> naar Bestemmingsplannen --> Bestemmingsplannen ter inzage --> Link --> Bekendmakingen 4 september 2013.

Reacties

Tijdens de termijn van terinzagelegging wordt aan iedereen de mogelijkheid geboden schriftelijk of mondeling een inspraakreactie kenbaar te maken, alsmede daarover vragen te stellen, opmerkingen te maken en/of wensen naar voren te brengen, die zullen worden beoordeeld en eventueel worden meegenomen in de vervolgprocedure.

Indien u uw reactie mondeling kenbaar wilt maken, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken met een medewerking van de bouwbalie van de Afdeling Vergunningverlening en Handhaving (telefonisch bereikbaar onder nummer: 0488-44 99 00).

Opheusden, 4 september 2013.

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven