Logo Kaag en Braassem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Kaag en Braassem West’ en bijbehorend planMER, Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Kaag en Braassem West’ en bijbehorende planMER met ingang van 31 januari 2013 voor zes weken ter inzage wordt gelegd.

Bestemmingsplannen moeten elke 10 jaar herzien worden. Daarom wordt een nieuw bestemmingsplan gemaakt voor het buitengebied van de voormalige gemeente Alkemade. Dit nieuwe bestemmingsplan gaat Buitengebied Kaag en Braassem West heten.

Een bestemmingsplan legt vast welk gebruik waar is toegestaan en wat er waar gebouwd kan worden. Als dit niet goed geregeld is, moeten er lange en dure procedures gevoerd worden om plannen te realiseren. Het is dan van groot belang dat de bestemming en de bouwmogelijkheden voor uw eigen perceel kloppen.

Van donderdag 31 januari tot en met woensdag 13 maart 2013 ligt het ontwerp bestemmingsplan voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. U bent welkom op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur of op afspraak.

Het ontwerp bestemmingsplan is in die periode ook te vinden op de gemeentelijke website www.kaagenbraassem.nl via ‘Wonen en leven’ → ‘Wonen en bouwen’→ ’Bestemmingsplannen’ en tevens is het te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl via de ID-code: NL.IMRO.1884.BPBUITENGEBIEDWEST-ONT1.

Gedurende de ter inzage termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen, onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Buitengebied Kaag en Braassem West’

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

30 januari 2013

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem,

Naar boven