Logo Lochem
Ontwerpbestemmingsplan Ketenbosweg Gorssel (artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening), Lochem

Ontwerpbestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Ketenbosweg Gorssel ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan beoogt de bouw van vijf vrijstaande woningen mogelijk te maken.

Ter inzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Ketenbosweg Gorssel ligt met ingang van 5 september 2013 voor de duur van zes weken ter inzage bij de publieksbalie, Hanzeweg 8 in Lochem en het gemeenteloket in Gorssel, Hoofdstraat 45.

De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar via de gemeentelijk website. Op de gemeentelijk website www.lochem.nl kunt een directe link vinden naar de plaats waar het bestemmingsplan digitaal kan worden ingezien.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad, postbus 17, 7240 AA Lochem. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de afdeling publiekscontacten, Markt 3 in Lochem, telefoon 0573-289222. De afdeling publiekscontacten is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00-12.30 uur en op donderdag van 8.00-20.00 uur. U kunt daarnaast ook een afspraak maken voor bezoek op een ander tijdstip.

Naar boven