Logo Achtkarspelen
Wijzigingsplan ex art. 3.6.1a Wro (locatie Warmoltsstrjitte 82 te Harkema), Achtkarspelen

Burgemeester en Wethouders van Achtkarspelen maken bekend, dat zij met toepassing van de in artikel 6 lid 5 sub a van het bestemmingsplan “Harkema-dorp” opgenomen bevoegdheid ex artikel 3.6.1a Wro waarbij het bebouwingsvlak van de huidige bestemming "Gemengde Doeleinden" van het perceel Warmoltsstrjitte 82 te Harkema is gewijzigd met dien verstande dat een bebouwingsvlak met ten hoogste 20% mag worden vergroot, één en ander conform het bij dit besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte kaartfragment.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 4 september tot en met 15 oktober 2013 gedurende zes weken op werkdagen ter inzage bij het Klanten Contact Centrum van het gemeentehuis te Buitenpost en op www.achtkarpselen.nl onder het kopje ruimtelijke plannen.

Gedurende bovenvermelde termijn kan alleen door hen die tijdig een zienswijze hebben ingediend of redelijkerwijs niet in staat waren tijdig een zienswijze in te dienen tegen het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Buitenpost, 3 september 2013

Burgemeester en Wethouders van Achtkarspelen, secretaris E. van der Laan

burgemeester, G. Gerbrandy

Naar boven