Logo Hoogezand-Sappemeer
Ontwerpbestemmingsplan Noorderstraat – hoek Parkstraat, Hoogezand-Sappemeer

Voor het adres Noorderstraat 193-195a is Sappemeer is een ontwerp bestemmingsplan gemaakt, te weten “bestemmingsplan Noorderstraat – hoek Parkstraat” dat voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud

Het bestemmingsplan “Noorderstraat – hoek Parkstraat” maakt mogelijk om op de betreffende percelen in Sappemeer een appartementencomplex te realiseren met op de begane grond ruimte voor kantoren en maatschappelijke voorzieningen. Het betreft 8 appartementen voor verhuur, 4 op de 1e verdieping en 4 op de 2e verdieping.

Ter inzage legging

Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen van donderdag 5 september 2013 tot en met woensdag 16 oktober 2013 op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0018.BP103hoekNP )

Zienswijze

U kunt in deze periode op verschillende manieren een reactie geven op het plan door middel van een zienswijze. Voor een schriftelijke zienswijze stuurt u een brief aan de gemeente t.a.v. de gemeenteraad, postbus 75, 9600 AB Hoogezand.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw N. van der Veen via het onderstaande telefoonnummer.

De gemeente wijst u erop dat als u géén zienswijzen indient, u in principe uitgesloten bent van vervolgstappen in deze procedure.

Voor meer informatie over het plan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0598) 37 36 37 of per e-mail: n.vanderveen@hoogezand-sappemeer.nl.

Naar boven