Logo Amsterdam - Noord
Kennisgeving overschrijding termijn, Amsterdam - Noord

Mededeling overschrijding

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Voor de volgende delen van het stadsdeel geldt geen, dan wel een verouderd bestemmingsplan:

ringweg A10 en omstreken, Mosveld, het Noorderpark, Sixhaven en Elzenhagen.

De ringweg A10 betreft het noordelijk gedeelte van de ringweg A10, de volkstuinencomplexen gelegen aan de noordzijde van de ringweg A10, sportpark De Weeren, golfbaan Waterland en het R.I. Noord.

Het plangebied van Mosveld wordt begrensd aan de oostzijde door de Wingerdweg, aan de noordzijde door de noordwand van het Mosveld, aan de westzijde door het Mosplein en aan de zuidzijde door de zuidwand van het Mosveld.

Het plangebied van het Noorderpark wordt globaal begrensd aan de oostzijde door de Rode Kruisstraat, de Leeuwarderweg en de Adelaarsweg, aan de noordzijde door de Sneeuwbalweg, de Buiksloterdijk, de Nieuwe Purmerweg en het Noorderparkbad, aan de westzijde door de Wingerdweg en aan de zuidzijde door de Johan van Hasseltweg.

Het gebied van Sixhaven wordt globaal begrensd aan de oostzijde door de groenstrook langs de Adelaarsweg, de Meeuwenlaan tot het Pontplein en in het verlengde daarvan een deel van het IJ tot de grens met het stadsdeel Centrum, aan de noordzijde door het Noordhollandsch Kanaal en de IJ-tunnel ter hoogte van de Reigerweg, aan de westzijde door het IJ, de Buiksloterweg vanaf de pontaanlanding, langs de zuidkant van het veerhaventje tot het Noordhollandsch Kanaal ter hoogte van de Reigerweg en aan de zuidzijde door het IJ.

Het plangebied van Elzenhagen wordt globaal begrensd aan de oostzijde door de Elzenhagensingel en het westelijk talud van de Nieuwe Leeuwarderweg, aan de noordzijde door het zuidelijk talud van de ringweg A10, aan de westzijde door de G.J. Scheurleerweg, IJdoornlaan en Buikslotermeerdijk en aan de zuidzijde door de Nieuwe Purmerweg.

Voor de ringweg A10 en omgeving wordt in het 3e of 4e kwartaal van 2013 het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd.

Voor Mosveld en het Noorderpark wordt in het 4e kwartaal van 2013 het bestemmingsplan vastgesteld.

Voor Sixhaven en Elzenhagen wordt in 3e of 4e kwartaal van 2013 het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd.

Deze kennisgeving betreft feitelijke informatie en vloeit voort uit de wet. Het indienen van een zienswijze en/of het instellen van bezwaar dan wel beroep is niet mogelijk.

Amsterdam-Noord, 3 september 2013

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, H.B.P. Elbers, secretaris

R. Post, voorzitter

Naar boven