Logo Wijchen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Heumenseweg 83a, Wijchen’, Wijchen

Burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan “Heumenseweg 83a, Wijchen” in het gemeentekantoor ter inzage ligt. Het plan voorziet in een bestemmingswijziging van agrarisch naar wonen. Het plangebied is gelegen aan de Heumenseweg 83a in Alverna.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 5 september 2013 gedurende zes weken ter inzage. U kunt op werkdagen van 8.30 – 12.30 uur het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de consulenten Bouwen en Leefomgeving. Op woensdagavond kunt u de stukken van 17.00 – 19.30 uur inzien bij het Informatiecentrum. Er is dan geen vakinhoudelijke deskundigheid aanwezig. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. Het plan is ook digitaal beschikbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0296.BGBHeumenseweg83a.OW01.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer 024 751 73 01.

Wijchen, 4 september 2013

Burgemeester en wethouders van Wijchen J.Th.C.M. Verheijen, burgemeester

J.W.M. van der Knaap, secretaris

Naar boven