Logo Schagen
Ontwerpweigering omgevingsvergunning voor het plaatsen van een windturbine, Westerduinweg 36 in Sint Maartensbrug, Schagen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn de omgevingsvergunning te weigeren voor het plaatsen van een windturbine op de locatie Westerduinweg 36 in Sint Maartensbrug betreffende de volgende activiteiten: Bouw en Afwijken van de Provinciale Verordening.

Omdat het verzoek in strijd is met de Provinciale Ruimtelijke Verordening Structuurvisie kan medewerking alleen worden verleend met toepassing van een afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub c Wabo. De Provincie Noord-Holland heeft aangegeven dat afwijken van het provinciale beleid niet is gerechtvaardigd.

De ontwerpweigering en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 5 september 2013 gedurende zes weken op werkdagen tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis van Schagen en de ontwerpweigering is ook te raadplegen via de website www.schagen.nl.

U kunt op grond van de Algemene wet bestuursrecht zienswijzen indienen als u van mening bent dat het voornemen uw belangen schaadt. Dit kan gedurende zes weken na de dag dat wij het besluit bekend hebben gemaakt. De datum van bekendmaking is de datum van publicatie.

Schagen, 4 september 2013

Naar boven