Logo Terschelling
Ontwerpbesluit weigeren aanvraag omgevingsvergunning bouw woning naast Dorpsstraat 48 te Hoorn, Terschelling

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maakt bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te weigeren voor de activiteiten bouwen en afwijken van het bestemmingsplan (als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 1 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) en dat zij een ontwerpbesluit, uitgebreide procedure ter inzage legt voor het weigeren van de aanvraag:

OV 2013-004: ‘het bouwen van een woning op een invullocatie’ op het perceel naast Dorpsstraat 48 te Hoorn.

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen van 30 augustus 2013 tot en met 10 oktober 2013 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken kunnen ook worden ingezien op www.terschelling.nl via de rubriek actueel/bekendmakingen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 14, 8880 AA West-Terschelling, of mondeling door het maken van een afspraak met de behandelend ambtenaar, via het telefoonnummer 0562-446244. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven